Over

Jouw online fysio

Hoi, ik ben Jeroen de Handsfree Fysio. In het dagelijks leven heb ik een eigen gespecialiseerde fysio praktijk in het oosten van het land, kijk maar eens. Daar werk ik al jaren met een groep fijne collega’s als fysio, master manueel therapeut en kaak fysio. Met een aantal van hen werk ik samen binnen de Handsfree Fysio.We krijgen al jaren een 9 gemiddeld van onze cliënten.

Hoi, ik ben Jeroen de Handsfree Fysio. Jouw online fysio voor hoofdpijn, kaakklachten, nekpijn, rugpijn en meer!
Hoi, ik ben Jeroen de Handsfree Fysio.

Tijdens de Corona crisis in 2020 veranderde er nogal wat. Zo kwam ik voor het eerst echt in aanraking met online fysiotherapie. Al vrij snel merkte ik samen met een aantal collega’s wat de mogelijkheden waren van online fysio. En hoe leuk we het vonden om mensen ook op afstand te kunnen helpen.
Daarbij bleek de combinatie van videobellen en het toesturen van oefeningen met speciaal daarvoor ontwikkelde apps een goede combinatie.

Door deze tools te gebruiken kunnen we nu nog veel meer mensen helpen met onze kennis, kunde en adviezen. Dat vinden we echt gaaf om te kunnen doen, want daarvoor zijn we ooit fysio geworden. Nu kan dat dus ook online én handsfree.

Wil jij een afspraak met de Handsfree Fysio? Maak dan hier een afspraak.

We krijgen een 9 gemiddeld! De Handsfree Fysio, jouw online fysio.