Kaak pijn

Jouw online fysio

Kaak klachten kunnen bestaan uit verschillende symptomen. Denk bijvoorbeeld aan pijn, knappen, of een beperkte opening of sluiting van de mond. Lastig bij het eten van een broodje, een appel of bij het gapen. Online fysio bij kaak pijn is dan een optie!

Om kaak klachten goed te kunnen behandelen is er een speciale fysio, de orofaciaal fysio, ook wel kaak fysio genoemd. De Handsfree Fysio is zo’n kaak fysio. Hij heeft een extra opleiding gevolgd, en daarnaast de nodige cursussen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen als je last hebt van je kaak.

De kaakregio bestaat uit het kaakgewricht, de kauwspieren en enkele zenuwen. Belangrijk detail is dat er in het kaakgewricht een schijfje aanwezig is, waarvan de functie een beetje te vergelijken is met een meniscus in de knie.

Ook heeft de kaakregio een belangrijke samenhang met de nek en het hoofd. Zo kunnen kaak klachten hun oorsprong in de nek hebben, en kan een pijnlijke kauwspier uitstraling naar het hoofd geven waardoor je een hoofdpijn of zelfs een pijnlijke kies ervaart.

Heb je last van je kaak dan ben je mogelijk angstig over je klacht. Kan ik straks nog wel m’n mond open krijgen? Is mijn kaak versleten? Kan ik nog wel normaal eten? Moet ik geopereerd worden aan mijn kaak? Deze vragen beantwoordt de Handsfree Fysio voor jou!

De Handsfree Fysio is orofaciaal fysiotherapeut, ook wel kaak fysio. Hij is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van mensen met kaakpijn, knappende kaken of het niet goed kunnen openen van de mond. Hij helpt je met de juiste kennis, adviezen en oefeningen bij jouw kaak klacht. Online fysio bij kaak pijn voor jou, door de Handsfree Fysio. Klik hier om een online fysio afspraak te maken voor jouw kaak.