Hoofdpijn

Jouw online fysio

Wil jij snel van je hoofdpijn af? Zonder dat je de deur uit hoeft? Dan zit jij helemaal goed bij Handsfree-Fysio.nl! Online fysio en oefeningen bij hoofdpijn, de oplossing voor jou.

Over hoofdpijn bestaan veel misverstanden. Zo wordt in de volksmond al gauw gezegd dat iemand migraine of spanningshoofdpijn heeft, terwijl dit feitelijk niet aan de orde is. Ook maken mensen zich vaak onterecht zorgen over hoofdpijn. Wist je dat je van het langdurig en overmatig gebruik van paracetamol hoofdpijn kunt krijgen? De Handsfree Fysio biedt online fysio, een oplossing voor jouw hoofdpijn.

Wat erg belangrijk is, is dat de behandelend therapeut de juiste kennis heeft over hoofdpijn, en zo weet welke mensen met hoofdpijn wél en welke niet geschikt zijn voor behandeling door een gespecialiseerde fysiotherapeut.

Wil jij snel van je hoofdpijn af? Zoek je een oplossing voor je hoofdpijn, of oefeningen die helpen? Dan zit jij helemaal goed bij Handsfree-Fysio.nl! De online fysio oplossing voor jouw hoofdpijn.

Zo is er een internationaal classificatie systeem van hoofdpijn, dat vormen van hoofdpijn onderverdeeld in verschillende klassen. Daarnaast bestaan er zogenaamde rode vlaggen waarmee ernstige vormen van hoofdpijn zijn uit te sluiten. De Nederlandse Vereniging van Hoofdpijn Patienten heeft een site met informatie over enkele hoofdpijn vormen.

De Handsfree Fysio heeft vanuit zijn kennis als kaak fysio en master manueel therapeut, uitgebreide kennis over de diagnostiek en behandeling van mensen met hoofdpijn. Hij volgde naast de basis opleiding fysiotherapie een 3 jarige master opleiding manuele therapie, een 2 jarige opleiding tot kaak fysiotherapeut en heeft de nodige cursussen en masterclasses gevolgd op het gebied van hoofdpijn.

Heb jij last van hoofdpijn en wil je er van af? Maak dan nu een afspraak met de Handsfree Fysio. Online fysio, een oplossing voor jouw hoofdpijn!