Pijnlijke schouder

Jouw online fysio

Zoek je een oplossing voor jouw pijnlijke schouder? Heb je er al even last van, of komt het steeds weer terug? Lees dan hieronder verder.

Je kent het wel. Een tijdje druk geweest. Misschien wel wat meer achter de laptop gewerkt dan goed voor je is. Te lang in een slechte houding gezeten of even een verkeerde beweging gemaakt? Bij het sporten ging het net even mis..

Velen zullen bovenstaande herkennen. Want dit soort schouder klachten en schouder pijn komen vaak voor. Gelukkig zijn deze klachten over het algemeen onschuldig, en als je maar weet wat je moet doen raak je er zo vanaf!

Pijnlijke schouder? De Handsfree Fysio helpt jou met een oplossing voor jouw schouder klachten.

Daar kan de Handsfree Fysio jou helpen. Met de juiste kennis van de schouder kan hij jou zo goed mogelijk helpen bij het oplossen van jouw schouderklacht. Wist je trouwens dat een deel van de schouderklachten uit de nek komt? En dat klachten vanuit je schouderregio weer uit kunnen stralen naar je arm en zelfs je hand?

De schouder is een complex gewricht. Denk maar eens na over de enorme beweeglijkheid van de schouder. Je gebruikt de schouder om je arm in allerlei posities te brengen. Daarbij moet het schouder gewricht ondersteund worden door verschillende banden en spieren. Een deel van deze spieren stabiliseert de schouder. Deze spieren worden de cuff spieren genoemd. Daarnaast zijn er spieren die meer gericht zijn op de beweging van je bovenarm.

Ook speelt spanning soms een rol bij het ontstaan of voorbestaan van schouderklachten. Niet voor niets wordt er wel eens gesproken van ‘een last op de schouders’. In dat geval kan ontspanningstherapie een goede oplossing voor jouw schouder klachten zijn.

De Handsfree Fysio helpt jou met een oplossing voor jouw pijnlijke schouder. Met een gerichte online intake en onderzoek kom je er samen met de Handsfree Fysio achter wat er met je schouder aan de hand is. Daarna ga jij oefeningen doen die speciaal op jouw situatie gericht zijn. Zo werk je zelf aan je herstel. Fijn toch? Maak nu een afspraak met de Handsfree Fysio, jouw online fysio.