Afspraak

Jouw online fysio

Maak nu een afspraak met de Handsfree-Fysio.nl en begin vandaag nog met je herstel.

Stuur een WhatsApp met je naam, geboortedatum, je e-mailadres, een voorkeur voor een afspraak moment en vermeld kort waar je last van hebt. In overleg met jou wordt dan een afspraak gepland.

Je stuurt bijvoorbeeld het volgende bericht: ‘Jan Jansen, 01-01-1999, janjansen@mail.nl, rugpijn, dinsdag avond’
Vervolgens krijg je een bericht terug met daarin de bevestiging van de afspraak.

Klinkt gemakkelijk? Dat is het ook!
Bovendien bespaart het je enorm veel tijd. Je hoeft namelijk niet naar de fysio toe te gaan, bij de Handsfree-Fysio.nl kun je gewoon lekker thuis blijven. In de tijd die je daarmee bespaart kun jij mooi je oefeningen doen.

Maak nu een afspraak met de Handsfree-Fysio.nl

Om je voor te bereiden kun jij alvast de PhysiApp downloaden op je mobiel. Deze is te vinden in de Appstore of Playstore. Door deze app te gebruiken kunnen we beveiligd video bellen, en zo jouw klachten goed in beeld brengen. Het is hierdoor zelfs mogelijk een onderzoek te doen, en te zien hoe jij beweegt en wanneer je pijn krijgt.

Daarnaast stellen we voor jou via dezelfde app een oefenprogramma op maat in. Duidelijke filmpjes met uitleg laten jou zien en horen wat je moet doen. Dit oefenprogramma gaat er samen met onze adviezen voor zorgen dat jij in no-time van je klachten af bent. En dát is precies wat jij wilt. Maak nu een afspraak met de Handsfree-Fysio.nl

Wil je meer info over hoe het werkt? Kijk dan hier.