Hoe het werkt

Jouw online fysio

Snel online pijnvrij met Handsfree-fysio.nl. Meer heb jij niet nodig!
De Handsfree Fysio gebruikt video bellen en oefen apps om jou te helpen.

Tip: installeer alvast de PhysiApp uit je Playstore of Appstore.

Tijdens het video bellen brengt de Handsfree Fysio in kaart waar je last van hebt, en krijgt hij een indruk van hoe jij beweegt.
Ook stuurt hij je oefen filmpjes toe, waarmee jij zelf je klachten te lijf gaat.
De verbinding met deze app is uiteraard beveiligd.

De app die we gebruiken heet PhysiApp en is er speciaal voor gemaakt om online van je klachten af te komen. Deze app is beveiligd, en dat geeft wel zo’n prettig gevoel. Kijk maar eens op de officiĆ«le pagina van het bedrijf achter de PhysiApp.

Snel online pijnvrij met Handsfree-fysio.nl. Advies en oefeningen gericht op jouw persoonlijke situatie.
De Handsfree Fysio gebruikt video bellen en oefen apps om jou te helpen.

Verder heb je natuurlijk de kennis van de Handsfree Fysio nodig om je op het juiste spoor te zetten, maar je kunt ook veel zelf! De Handsfree Fysio stelt in het eerste online fysio consult een diagnose aan de hand van jouw verhaal en een onderzoek. Vervolgens stelt hij een oefenprogramma voor jou op en vult hij jouw gegevens in een beveiligd dossier in.

Je maakt een vervolg online afspraak met de Handsfree Fysio en bespreekt samen hoe het gaat. Eventueel kan de Handsfree Fysio je oefeningen of de adviezen wat bijstellen.

De Handsfree Fysio heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Dat betekent dat de kosten van jouw video consult door je zorgverzekeraar vergoed worden als je een aanvullende verzekering hebt met voldoende dekking. De Handsfree-Fysio.nl is op dit moment alleen beschikbaar voor mensen met een aanvullende verzekering. Maak nu een afspraak met de Handsfree Fysio. Snel online pijnvrij met Handsfree-fysio.nl