Rug pijn

Jouw online fysio

Wil jij snel van je rug pijn af? Zoek je oefeningen of wil je weten wat je moet doen? Dan zit jij helemaal goed bij de Handsfree-Fysio.nl, jouw online fysio.

Rugklachten zijn één van de meest veel voorkomende klachten van het lichaam. Wist jij dat op ieder moment gemiddeld 23 van de 100 mensen last van hun rug hebben? Best veel dus!

Gelukkig gaan de meeste rugklachten vanzelf weer over. Heb jij het idee dat dit bij jou niet het geval is, of kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan zijn wij er voor jou.

De Handsfree Fysio is namelijk gespecialiseerd in het behandelen van lage rugklachten. Daarvoor volgde hij een jaren lange extra fysio opleiding, de master opleiding tot manueel therapeut. In deze opleiding leerde hij hoe rugklachten te verhelpen zijn, en dat dit niet per se op de behandelbank hoeft te gebeuren. Kijk hier voor meer over de Handsfree Fysio.

Wil jij snel van je rugpijn af? Dan zit jij helemaal goed bij de Handsfree-fysio.nl!
Wil jij snel van je rug pijn af?

Met de juiste tips, adviezen én oefeningen behoort jouw rugpijn gauw tot het verleden. En misschien kun je zelfs wel dingen doen om je rug sterker te maken? Daarvoor hoef je echt niet naar de sportschool, dat kun je gewoon zelf. Als je maar weet wat je moet doen. Bovendien zijn de oefeningen in de sportschool vaak gericht op spiergroepen die er helemaal niet toe doen bij het voorkomen of verhelpen van rugklachten.

De juiste kennis over rugklachten gaat jou verder helpen. En precies dat krijg jij van de Handsfree Fysio. Snel een online afspraak waarin goed naar jou geluisterd wordt, en een professionele aanpak bij jouw rugpijn. Je kunt aangeven wat je precies voelt en laten zien bij welke bewegingen jij de meeste klachten ervaart. Vervolgens komt de Handsfree Fysio met een diagnose en een behandeling gericht op jouw persoonlijke situatie.

Wil jij snel van je rug pijn af? Dan zit jij helemaal goed bij de Handfree-fysio.nl, jouw online fysio. Maak nu een afspraak, en reken af met die vervelende rugpijn!