Professionele fysio

Jouw online fysio

Professionele fysio voor jou, online en handsfree!

De fysio’s van de Handsfree-fysio.nl hebben ruime ervaring, zijn hoog opgeleid, en gespecialiseerd in verschillende klachten. Ze hebben jarenlange ervaring in diagnostiek, behandeling en revalidatie. Ook blijven zij hun skills voortdurend verbeteren door cursussen te volgen. Gewoon omdat zij vinden dat het om jou draait, en dat jij zo goed mogelijk geholpen moet worden.

Heb jij pijn in je kaak, je nek of je rug? Weer die stijve nek, of heb je last van je bekken tijdens of na je zwangerschap?

De Handsfree Fysio is er voor jou, en helpt je met kennis, adviezen en oefeningen. Maak nu een afspraak met de Handsfree Fysio!

Professionele fysio voor jou, online en handsfree!

Onze fysio’s spannen zich dag in dag uit in voor het beste resultaat van onze cliĆ«nten. Al jaren in onze praktijk, maar sinds een tijdje ook hier online bij de Handsfree-fysio.nl Dat we dat goed doen blijkt wel uit de recensies die we in onze praktijk mogen ontvangen. We worden al jaren met een rapportcijfer 9 beoordeeld door onze cliĆ«nten!

Cursussen, opleidingen, masterclasses, bijeenkomsten…de fysio’s van de Handsfree-fysio.nl draaien er hun hand niet voor om. We doen dat omdat we het leuk vinden, en we van mening zijn dat er een verantwoordelijkheid bij ons ligt als jij jouw gezondheid aan ons toe vertrouwt.

Welkom bij de Handsfree-fysio.nl, professionele online fysio voor jou! Maak nu een afspraak en reken snel af met jouw vervelende klachten.